Diensten - Webdesign

Responsive Design

Een website die slecht scoort op mobiele toestellen, zal door Google worden afgestraft. Veel verkeer is vandaag de dag afkomstig van smartphones en tablets waardoor “responsive design” een fundamenteel vereiste is geworden.

Om de gebruiker een zo optimaal mogelijke ervaring te geven, zal tijdens de voorbereiding worden bepaald welke informatie minder ‘relevant’ is of ‘overkill’ is voor de mobiele gebruiker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een formulier.

Als een groot formulier dient te worden ingevuld is dit niet ideaal op de smartphone. Dergelijke zaken zullen dan anders worden aangepakt.

 

 

WordPress Development

Al onze website worden ontworpen met WordPress. Dit populaire Content Managament System (CMS) is eenvoudig in gebruik en wordt bovendien in meer dan 20% van de websites over de hele wereld gebruikt.

Onze ervaring in het ontwerpen van op maat gemaakte templates en plugins resulteert steeds in een mooi, functioneel eindproduct.

Elke website is bovendien zelf te beheren en aan te passen !

Website Structuur

Je website mag er dan wel goed uitzien, als er geen structuur aan gegeven is, heeft dit ongetwijfeld invloed op de conversies. 

Elk onderwerp moet een logische plaats krijgen en de navigatie moet doordacht zijn.
Wanneer Google de website doorzoekt zal deze de relevantie van de verschillende pagina’s beoordelen. Hoe beter deze indeling is, hoe beter je zal scoren. Dat willen we toch allemaal !

 

Hosting

De snelheid van een website wordt beïnvloed door verschillende factoren. De opbouw, indeling, formaat van de afbeeldingen,… en ook hosting is daar één van!

Al onze websites worden gehost door Combell. De meest snelle en betrouwbare hostingprovider binnen België.

Door hun 24/7 support kunnen wij gerust zijn voor onze klanten.